Sales training

Verkoop op meerwaarde met onze salestrainingen.

EXPERTISE SALES

Verkoop geen korting maar meerwaarde!

Het vak van de verkoper is razendsnel veranderd. Tegenwoordig ben je geen verkoper meer, je bent een verkoopadviseur. Klanten zijn steeds beter goed voorbereid, jij helpt ze de juiste keuze te maken.

Kennis

Wat wil mijn klant?

Natuurlijk is productkennis dan belangrijk, maar is dat nog steeds het belangrijkste?  Gaat het er juist niet meer om dat jij in staat bent om de klant ervan te overtuigen bij jou te kopen en nergens anders? Dat vraagt om de ontwikkeling van jouw talenten:

  • Jouw communicatieve vaardigheden en zelfvertrouwen
  • Jouw creativiteit in het ‘denken in oplossingen’
  • Jouw kennis en toepassing van de meerwaarde van jouw bedrijf
  • Jouw onderhandelingstechnieken

Kortom, klantgericht denken, maar vooral doen! Dat is wat onze salestrainingen zo kenmerkt. 

Wil je ook weten hoe wij dat doen? Praat met ons over jouw uitdaging en we vertellen je graag meer!

Neuromarketing

Klantbeleving beïnvloeden

Het brein is de motor achter gedrag, gewoontes en houding. Het brein is trainbaar, leerbaar en in staat tot veel meer dan we in eerste instantie aannamen. Neuromarketing houdt zich bezig met de biologische kant van dingen kopen. In onze trainingen met betrekking tot klantbeleving en de beïnvloeding hiervan, gaan we dieper in op de fascinerende inzichten die de neurowetenschap ons geeft.

Voor wie?

Deze trainingen zijn bedoeld voor iedereen die zich wil ontwikkelen in zijn of haar functie als verkoopadviseur. De starter, maar vooral ook de ‘ervaren rot’. En omdat ieder bedrijf en ieder persoon anders is, trekken we hiervoor niet een standaard aanpak van de plank. Wij houden van een praktijkgerichte aanpak, waarbij individuele doelstellingen en gewenste resultaten centraal staan.

“De training en de manier waarop jij ons met al je enthousiasme hebt getraind, hebben mij absoluut een betere verkoper gemaakt.”

Samen op reis?