Aftersales trainingen

Is jouw klant nog wel blij? Aftersales trainingen door ervaren trainers en coaches. Verwachtingen overtreffen door inspirerende en uitdagende trainingen voor alle aftersales medewerkers.

Expertise Aftersales trainingen

Is jouw klant nog wel blij?

Bij klantcontact gaat het om veel meer dan zorgdragen voor de juiste technische oplossingen. Elk klantcontact is een mogelijkheid om de relatie te bevestigen en een kans om commercieel te kunnen handelen.

Verwachtingen overtreffen

Om de loyaliteit van de klant te waarborgen is de aftersales cruciaal. Bij de medewerkers draait het om inspelen op mogelijkheden om de langetermijnrelatie goed te houden en de juiste producten en diensten te verkopen. En om het keer op keer overtreffen van verwachtingen waardoor klanten graag klant blijven. Deze houding en vaardigheden kunnen wij met training en coaching ontwikkelen. Daarbij is het van groot belang dat alle afdelingen goed met elkaar samenwerken. Een KCC, receptie, magazijn, werkplaats en zelfs de afdeling verkoop zullen samen zorg dienen te dragen voor de optimale beleving en service.

Waaruit bestaat de training?

Wij bieden op maat gemaakte trainingen die volledig zijn afgestemd op de commerciële visie, strategie en doelstellingen van onze opdrachtgevers. Elke training is hierdoor uniek en ontworpen om deelnemers op een onconventionele manier het maximale uit zichzelf, de trainingen en een goed werkende aftersales te halen.

Training APK afspraken maken

Het uitvoeren APK keuringen is een belangrijke bron van inkomsten. De concurrentie in deze markt is groot, hoe kun jij je marktaandeel verbeteren? Met onze praktijkgerichte en interactieve training gericht op service adviseurs en KCC medewerkers leren we hen de tips en tricks om succesvol telefonisch APK keuringen te genereren.

Voor wie?

Goede aftersales is een krachtig instrument om klantrelaties te borgen. Onze aftersales trainingen worden op maat ontwikkeld. De trainingen kunnen worden verzorgd voor service adviseurs, magazijnmedewerkers, autotechnici en medewerkers van een Klantcontact afdeling. Met als doel het behalen van een maximale klanttevredenheid en/of omzet.

“Ik snap beter wat de impact is van persoonlijke aandacht. Een kenteken vragen leek heel normaal, maar een naam vragen is veel slimmer!”

Samen op reis?