Aftersales trainingen

Is jouw klant nog wel blij? Aftersales trainingen door ervaren coaches. Inspirerende en uitdagende aftersales trainingen voor het MKB.

Expertise Aftersales trainingen

Is jouw klant nog wel blij?

Binnen de automotive is aftersales een belangrijke kans om rendement te verbeteren. Medewerkers en processen zijn cruciaal in dat succes.

In aftersales draait het om medewerkerstevredenheid, klanttevredenheid, marktaandeel en rendement. Er is een veelvoud van KPI’s die allemaal inzicht geven in de performance van aftersales, maar waar moet je je op focussen?

Met ons high-performance model kunnen we samen de aftersales naar een excellent niveau brengen. Onze aanpak is hands-on en alle vebeterpunten worden vertaald naar direct toe te passen acties.

We starten met een uitgebreide scan waarbij we op basis van data en observatie de aftersales performance in kaart brengen, we maken inzichtelijk waar extra winst te behalen is. Op basis van die potentie brengen we een advies uit. Dit verbetervoorstel voeren wij samen met de aftersales verantwoordelijke uit, met als doel een excellente aftersales te bereiken.

Verwachtingen overtreffen

Daarna telt natuurlijk elk klantcontact als een mogelijkheid om de relatie te bevestigen en een kans om commercieel te kunnen handelen. Om de loyaliteit van de klant te waarborgen is de aftersales cruciaal. Bij de medewerkers draait het om inspelen op mogelijkheden om de langetermijnrelatie goed te houden en de juiste producten en diensten te verkopen. En om het keer op keer overtreffen van verwachtingen waardoor klanten graag klant blijven. Deze houding en vaardigheden kunnen wij met training en coaching ontwikkelen.

Voor wie?

Goede aftersales is een krachtig instrument om klantrelaties te borgen. Onze aftersales trainingen worden maatwerk ontwikkeld. De trainingen kunnen worden afgestemd op zowel starters als professionals binnen verkoop- en aftersalesafdelingen die zich (verder) willen ontwikkelen in aftersales management, met als doel het behalen van een maximale klanttevredenheid.

Samen op reis?