Aftersales trainingen

Is jouw klant nog wel blij? Aftersales trainingen door ervaren coaches. Inspirerende en uitdagende aftersales trainingen voor het MKB.

Expertise Aftersales trainingen

Meer rendement uit uw aftersales?

Binnen de automotive branche is aftersales een belangrijke kans om rendement te verbeteren. Dat vraagt om tevreden klanten maar ook om efficiënte processen en een doordachte werkwijze.

Met ons “Downforce Programma” zorgen wij dat je grip krijgt op al deze processen en werkwijze. En daarmee dat je snel het rendement kunt verbeteren. Net zoals dat gebeurt bij de Formule 1, waar een combinatie van grip en snelheid uiteindelijk zorgen voor het beste resultaat!

Het draait in het “Downforce Programma” om:

  • Medewerkerstevredenheid
  • Kwaliteit
  • Klanttevredenheid
  • Marktaandeel en
  • Rendement

Er is een veelvoud van KPI’s die allemaal inzicht geven in de performance van aftersales, maar waar moet je je op focussen?

Met ons “Downforce Programma” kunnen we samen de aftersales naar een hoger niveau brengen, met als ultiem doel het verbeteren van het rendement. Onze aanpak is hands-on en alle verbeterpunten worden vertaald naar direct toe te passen acties.

Kortom:

  • Uitgebreide “Downforce” scan op basis van data en observatie
  • Uitgebreid rapport met de potentiele extra winst en aanbevelingen om deze te realiseren
  • Optioneel: Implementatie i.s.m. met de leidinggevende van de aftersales

Verwachtingen overtreffen

Daarna telt natuurlijk elk klantcontact als een mogelijkheid om de relatie te bevestigen en een kans om commercieel te kunnen handelen. Om de loyaliteit van de klant te waarborgen is de aftersales cruciaal. Bij de medewerkers draait het om inspelen op mogelijkheden om de langetermijnrelatie goed te houden en de juiste producten en diensten te verkopen. En om het keer op keer overtreffen van verwachtingen waardoor klanten graag klant blijven. Deze houding en vaardigheden kunnen wij met training en coaching ontwikkelen.

Voor wie?

Goede aftersales is een krachtig instrument om klantrelaties te borgen. Onze aftersales trainingen worden maatwerk ontwikkeld. De trainingen kunnen worden afgestemd op zowel starters als professionals binnen verkoop- en aftersalesafdelingen die zich (verder) willen ontwikkelen in aftersales management, met als doel het behalen van een maximale klanttevredenheid.

Samen op reis?