Serious partner worden?

Je als trainer aansluiten bij ons trainerscollectief? Wij staan open voor samenwerking met zelfstandige professionals die als Serious Partner aan willen sluiten bij In Serious Business.

Samen sterker

Doe jij wat je het liefste doet in je werk en wil je dat plezier delen?

Zoek je voortdurend naar mogelijkheden om jezelf te verbeteren in je werk, en heb je behoefte om hierin samen te werken? Of heb je op een ander vlak behoefte aan collegiale samenwerking?

Laat ons dat weten. Wij zoeken zelfstandige trainers en inspirerende professionals die als Serious Partner aan willen sluiten bij In Serious Business. Plezier en innovatie zijn onze drijfveren en daarom bieden wij een samenwerkingscontract aan Serious Partners dat we zelf ook zouden tekenen. Geen overeenkomst die als een financiële strop om je nek zit, maar een waaruit waardering voor jouw toevoegende waarde blijkt. Een vorm van franchise met veel lusten en weinig lasten!

Wij zijn In Serious Business. Een trainerscollectief dat bestaat uit trainers die jarenlang veldwerk hebben verricht binnen automotive en de hospitality branche. Samen hebben we ons als doel gesteld medewerkers binnen deze branches, in alle lagen van de organisatie, te helpen groeien met als doel het behalen van persoonlijke en bedrijfsdoelstellingen.

Kansen

In Serious Business biedt jou:

  • Een schat aan trainingen, modules, werkvormen en innovatieve methodes van In Serious Business;
  • Collega’s met ruim 25 jaar ervaring in automotive, retail, zakelijke dienstverlening, horeca, sales, hospitality, leiderschap en Product Sales Events;
  • Een bedrijfsnaam met goede reputatie en uitgebreid relatienetwerk;
  • Een bedrijfscultuur met gelijkgestemden die passie voor het werk, plezier en innovatie hoog in het vaandel hebben.

Serious partner worden?

Interesse in een samenwerking met ons? Dan horen we dat graag van je. Neem contact op via E-mail, WhatsApp, telefoon of het contactformulier.

Samen op reis?