Aftersales scan

Intensieve scan van de gehele aftersales operatie met praktische rapportage en aanbevelingen.

Expertise Aftersales scan

Meer rendement uit uw aftersales?

Met onze “Downforce Scan” kunnen we samen de aftersales naar een hoger niveau brengen, met als ultiem doel het verbeteren van het rendement. Onze aanpak is hands-on en alle verbeterpunten worden vertaald naar direct toe te passen acties.

Kortom:

  • Uitgebreide “Downforce Scan” op basis van data en observatie
  • Uitgebreid rapport met de potentiele extra winst en aanbevelingen om deze te realiseren
  • Optioneel: Implementatie i.s.m. met de leidinggevende van de aftersales

Met ons “Downforce Programma” zorgen wij dat je grip krijgt op al de aftersales processen en werkwijze. Daardoor kun je snel het rendement verbeteren. Net zoals dat gebeurt bij de Formule 1, waar een combinatie van grip en snelheid uiteindelijk zorgen voor het beste resultaat!

Het draait in het “Downforce Programma” om:

  • Medewerkerstevredenheid
  • Kwaliteit
  • Klanttevredenheid
  • Marktaandeel en
  • Rendement

Er is een veelvoud van KPI’s die allemaal inzicht geven in de performance van aftersales, maar waar moet je je op focussen?

Voor wie?

Voor managers en ondernemers die het vermoeden hebben dat er meer uit aftersales te halen is, en die graag grip krijgen op dat potentieel. Veel managers en ondernemers zijn erg bezorgd over de toekomst van aftersales op lange termijn, en zien daardoor de kansen over het hoofd. Deze scan is voor iedereen die zicht wil op die kansen en deze wil verzilveren.

“Door jouw uitleg hebben wij onze urendoelstelling gerealiseerd!”

Geinteresseerd in deze scan?

Vul hieronder je naam en/of telefoonnummer / e-mail in en wij nemen hierna contact met jou op.

5 + 3 =

Bel ons

0162 – 76 41 44

Mail ons

info@

Voor wie?

Voor managers en ondernemers die het vermoeden hebben dat er meer uit aftersales te halen is. En die graag grip krijgen op dat potentieel. Veel managers en ondernemers zijn erg bezorgd over de toekomst van aftersales op lange termijn. En zien daardoor de kansen die dagdagelijks niet verzilverd worden over het hoofd. Deze scan is voor iedereen die zicht wil op die kansen en deze wil verzilveren.

Samen op reis?