Elektrisch rijden trainingen

Sales training elektrisch rijden. Overtuigend elektrisch rijden aanbieden? Technische training? Trainingen elektrisch rijden door automotive experts.

ALLES WETEN OVER ELEKTRISCH RIJDEN VOOR PERSONEN- EN BEDRIJFSAUTOS?

Elektrisch rijden trainingen

“I could either watch it happen or be part of it” – Elon Musk

De wereld verandert snel en de wereld van de mobiliteit in het bijzonder. De opkomst van elektrische personen- en bedrijfsauto’s zorgt voor een verandering in de manier van hoe klanten kopen en hoe een adviseur een EV-klant kan helpen met het juiste advies. De voertuigen die op de weg rijden op niet – fossiele brandstoffen zal de komende jaren steeds meer toenemen. De elektrische auto zal de komende jaren het straatbeeld gaan domineren. Een klant ziet een verkoop- of service adviseur als expert en zullen daarom komen met vragen rondom de elektrische auto, met een van onze trainingen is hij goed voorbereid.

Welke vragen stelt hij de klant? Welk advies geeft hij de klant over opladen, batterijcapaciteit en het rijden met een elektrische auto. Ook het geven van fiscale adviezen over milieusubsidie, investeringsaftrek, bijtelling en de vaak voorkomende technische vragen en de verschillende laadmogelijkheden behoren tot de standaard vaardigheden van een geoefende EV-adviseur. Helaas is (nog) niet iedere EV-adviseur in staat om hier op de juiste manier mee om te gaan.

Voor wie?

De EV trainingen van In Serious Business zijn maatwerktrainingen voor iedereen die zich die zich willen bekwamen in het verkopen van EV. Verkoopadviseurs personen en bedrijfswagens, accountmanagers van leasemaatschappijen en uiteraard iedereen die commercieel in aanraking komt met elektrische auto’s
We gaan in op het wegnemen van vooroordelen en onduidelijkheden angst rondom elektrisch rijden en trainen vaardigheden die helpen bij de uitleg wat elektrisch rijden voor een onderneming kan opleveren.

“vanuit eigen ervaring, in normaal Nederlands vol passie voor EV. Dat vat deze training in het kort samen.”

Samen op reis?