Elektrisch rijden trainingen

Sales training elektrisch rijden. Overtuigend elektrisch rijden aanbieden? Technische training? Trainingen elektrisch rijden door automotive experts.

ALELS WETEN OVER ELEKTRISCH RIJDEN?

Elektrisch rijden trainingen

Elektrisch rijden en elektrische auto’s zorgen voor veel veranderingen in de autobranche.

De opkomst van elektrische auto’s zorgt voor een verandering in de manier van hoe klanten kopen en hoe een verkoper een EV moet verkopen. Welke vragen stelt hij de klant? Welk advies geeft hij de klant over opladen, batterijcapaciteit en het rijden met een elektrische auto. Ook het geven van het advies over milieu subsidie, investeringsaftrek en versnelde afschrijving behoort tot de standaard verkoopvaardigheid van een geoefende EV verkoper.

Waar bestaat de training uit?

De keuze voor de verkoop van voertuigen die rijden op alternatieve brandstoffen zorgt voor een uitdaging voor de autobranche. Weg van de gebaande (brandstof) paden met als gevolg, niet meer op routine werken maar op een ander niveau handelen. Waarom? Zeker nu, komen er klanten binnen die alle “bits and bites” uitgezocht hebben en met een aantal zeer specifieke vragen de showroom binnenkomen. Helaas is niet iedere verkoper in staat om hier op de juiste manier mee om te gaan.

Gewenste situatie:

Iedere verkoper is in staat om de voordelen van het EV programma, de laadmogelijkheden, subsidieregelingen en unieke eigenschappen van de EV range te vertalen naar een concrete voorstel voor de klant. De verkopers zijn in staat de product USP’s te vertalen naar concrete voordelen voor de klant en ook om de specifieke EV eigenschappen (bv batterijcapaciteit en snelheid van laden) actief in te zetten in het verkoopgesprek. De klant ervaart een partner die meedenkt in oplossingen en daarbij hem het beste advies geeft. Kortom, het doel is om de verkoper de tools te geven zodat hij met vertrouwen de klant kan adviseren en op alle EV gerelateerde vragen een antwoord heeft.

Voor wie?

Elektrisch rijden trainingen zijn maatwerktrainingen voor iedereen die zich die zich willen bekwamen in het verkopen van EV. We gaan in op het wegnemen van vooroordelen en onduidelijkheden angst rondom elektrisch rijden en trainen vaardigheden die helpen bij de uitleg wat elektrisch rijden voor een onderneming kan opleveren.

“vanuit eigen ervaring, in normaal Nederlands vol passie voor EV. Dat vat deze training in het kort samen.”

Samen op reis?

15 + 4 =