Social Selling

Social selling is hét proces om van ‘social’ inkopers, klanten te maken.

ALTIJD IN CONTACT MET JE NETWERK

Social selling is online verleiden

Je kunt de telefoon pakken of bij een bedrijf naar binnen lopen. Prima methoden, vooral ook blijven doen! Maar er is ook nog een manier om 24/7 zichtbaar te zijn voor relaties en nieuwe klanten: ‘Social Selling’.

Vrij vertaald is social selling de kunst om (nieuwe) klanten online naar jou toe te laten komen. Daarbij maak je gebruik van de beste zakelijke social media, waarvan LinkedIn wat ons betreft het meest gebruikte zakelijke platform is.

Hoe zichtbaar ben jij op social media en kun je hier überhaupt wel gevonden worden? En herkent jouw netwerk je expertise? Met andere woorden hoe is het online met jouw ‘personal brand’ gesteld? Ontwikkel in onze training je online profiel en beheer dit daarna zodanig dat:

  • Jij eenvoudig gevonden wordt door potentiële klanten
  • Jouw content toegevoegde waarde biedt voor relaties en nieuwe klanten
  • Jouw online netwerk zich uitbreidt met nuttige contacten
  • Jij de juiste personen kunt bereiken met jouw aanbod

Wij helpen jou met toepassing van Social Selling het traditionele verkoopproces om te draaien, zodat het gemakkelijker wordt om in contact te komen met nieuwe klanten.

Wil je ook weten hoe wij dat doen? Praat met ons over jouw uitdaging en we vertellen je graag meer!

Voor wie?

Verkoopadviseur, accountmanager of directeur/eigenaar. Wat je functie ook is, voor iedereen die op eigentijdse wijze commerciële kansen wil vinden en benutten is onze training Social Selling een absolute must! Wij houden van een praktijkgerichte aanpak, waarbij individuele doelstellingen en gewenste resultaten centraal staan.

“De mogelijkheden met LinkedIn die je me liet zien waren echt een openbaring. Ik ga direct aan de slag!”

Samen op reis?