Coaching

Individuele coaching managers en leidinggevenden. Individuele training als kickstart of ferme doorstart met praktijkgerichte coaching.

Individuele training, praktijkgerichte coaching

Coaching

Verandering biedt kansen. Niet in de laatste plaats wanneer we zelf veranderen.

Elk mens heeft oplossingen en potentieel in zich om uitdagingen te zien en kansen te benutten. Hoe organisaties en mensen deze mogelijkheden kunnen laten renderen, is onze inspiratie. Initiatief bevorderen, mensen voorbij uitdagingen zien gaan en zien groeien door het bieden van inzichten en nieuwe impulsen is onze missie. We coachen managers om veranderingen op de lange termijn mogelijk te maken voor het hele team. En medewerkers om nieuw gedrag toe te passen in de praktijk.

Coaching (on the job)

Kijken naar individuele talenten en mogelijkheden, en welke mogelijkheden deze bieden voor een team of organisatie is de basis van onze coaching trajecten. We luisteren, observeren, reflecteren en moedigen aan waarbij ook een rol is weggelegd voor een gezonde dosis humor.

Waar wil je heen? Wij leiden, begeleiden en volgen. Hoe? Dat bepalen we samen.

Voor wie?

Individuele coaching is een kickstart of ferme doorstart waarbij op praktijkgerichte, intensieve manier gewerkt wordt aan het ontwikkelen van persoonlijke, commerciƫle en vakinhoudelijke vaardigheden. Onze individuele coaching is geschikt voor managers die leidinggeven serieus nemen en graag op een sympathieke maar doeltreffende manier, individueel gecoacht willen worden. En voor medewerkers die geleerde stof in training in de praktijk willen toepassen zodat goede voornemens omgezet worden in concreet resultaat.

Samen op reis?