Modelintroducties

Modelintroducties helpen jouw salesmedewerkers om het verkoopverhaal kloppend, overtuigend en interessant te maken. Training modelintroductie voor b2b en b2c.

Wat is nieuw en hoe verkoop je het?

Modelintroducties

Een mooie gelegenheid waarbij we zowel het nieuwe product als de deelnemers centraal stellen om het beste van beide naar boven te halen.

Een introductie van een nieuw model is het uitgesproken moment om jouw verkopers te enthousiasmeren en de trots voor het merk en het model te laten voelen. Wij praten daarom liever niet over een training maar over een beleving!

Naast het bedenken van creatieve ideeën en bijpassende werkvormen voor een modelintroductie, hebben wij tevens de expertise de gehele event-organisatie uit handen te nemen. Voor ons betekent een modelintroductie o.a. een strakke planning, een gedegen voorbereiding en veel afstemming met alle betrokkenen. Wij helpen jou hierbij zodat jij meer tijd en energie overhoudt om je te concentreren op alle andere belangrijke werkzaamheden.

Beleving

“het is een memorabele ervaring die mensen raakt”

Het opsommen van USP’s en technische feiten is al lang niet meer inspirerend en overtuigend genoeg. Vandaag de dag gaat het om zelf ervaren, beleven, strijden én winnen. Bij onze aanpak staan passie, interactie, competitie, ervaringen uitwisselen en niet te vergeten een hoge fun-factor centraal. Dit zorgt voor een heel hoog attentieniveau bij de deelnemers. Hoe meer enthousiasme bij de deelnemers hoe vaker dit met trots en passie wordt gedeeld met de klant maar ook in het dagelijks leven.

Hoe creëren we de juiste beleving? Daar gaan we in een maatwerk programma mee aan slag.

Het is onze passie om elke keer opnieuw creatieve ideeën en bijpassende werkvormen te bedenken om de beleving zo waardevol mogelijk te maken.

Voor wie?

Een modelintroductie geeft verkopers, verkoopmanagers, service adviseurs en of after sales managers handvatten in de vorm van kennis, kunde, gesprekstechnieken maar vooral een beleving waardoor trots en passie kan worden ingezet om het nieuwe model op een succesvolle manier te introduceren.

Wij zijn met name actief op het gebied van modelintroducties voor de autobranche maar hebben ook ervaringen daarbuiten.

“Ik wist al dat het een hele mooie nieuwe auto was maar na deze training voel ik trots en maakt het me nog enthousiaster om de auto te gaan verkopen.”

Samen op reis?