Onze klanten

We zijn trots dat we mogen samenwerken met fantastische opdrachtgevers. In nauwe samenwerking en afstemming komen we steeds tot een passende oplossing!

Wat zeggen ze over ons

Enkele klanten aan het woord

De slogan van Ford Academy is al Jaren Passion for development of people, met de Passion for that next step van In Serious Business hebben wij een uitstekende aansluiting! Flexibel, Betrouwbaar én uitermate gewaardeerd door de Ford dealerorganisatie medewerkers. Top kwaliteit in Product- en Vaardigheidstrainingen.

Jan Bon

Manager Ford Academy & Customer Experience Programs, Ford Nederland B.V.

Passie, kennis en plezier komen samen bij ISB, geen standaard formats maar maatwerk zorgt ervoor dat de kennisoverdracht maximaal is.” Dat zorgt ervoor dat ik als opdrachtgever maximaal ontzorgd wordt en altijd kan uitgaan van hoge opkomst bij de trainingen van AIXAM Nederland. Een echte aanrader dus.

Edwin van Isselt

Country Sales manager, AIXAM MEGA Nederland BV

Met aandacht voor de ontwikkelingsbehoefte van onze mensen en organisatie weet ISB ons tijdens trainingen met een nuchtere visie en gezonde dosis humor te inspireren, motiveren maar ook te confronteren. Dat brengt ons als mens en organisatie in beweging. Een waardevol en zinvol samenspel.

Daniëlle Jolink

Manager P&O, Herwers Groep

In Serious Business heeft ons team thuisgebracht in de wereld van bedrijfswagens. Dit doen zij zoals ik dit al jaren van hen gewend ben; met kunde, humor en enthousiasme.
Een aanrader voor iedereen die een adviesrol heeft bij zakelijk vervoer.

Johan van Heusden

Business Manager, MKB Lease

In Serious Business denkt mee met wat je wil overbrengen aan je mensen en past hier de training op aan, zo worden de leerdoelen snel bereikt. Door vooraf de mensen al te prikkelen met opdrachten gaan ze meer voorbereid de training en/of coachingsessie in. Door de interactieve en enthousiaste manier van trainen verveel je je geen minuut! Zij maken het volgen van trainingen leuk!

Servaas Reijnen & Vanessa Bogaerts

Productowner Bedrijfswagens, Terberg Business Mobility

Op een inspirerende manier, open en vanuit vertrouwen werden opdrachten gedaan op zowel op teamniveau als individueel. We hebben zelf casussen ingebracht en geoefend met een acteur op een veilige manier, zonder oordeel wat veel inzichten en handvatten gaf. Wij gaan met ons team van goed naar geweldig!

Nel Besselink

Cardiologie, CWZ Nijmegen

InSeriousBusiness heeft ons geholpen om onze huidige processen verder te optimaliseren en kritisch te benaderen.
Met gevoel voor de dagelijkse praktijk wordt samen gekeken om jezelf uit te dagen het elke dag een beetje beter te doen

Martijn Boekhorst

Autoschade Boekhorst

Goed gezelschap

Een greep uit de partners waarmee we samenwerken

Samen op reis?