Bedrijfswagen trainingen

Maatwerk bedrijfswagen training waarbij alle aspecten op het gebied van bedrijfsauto’s en sales bedrijfsauto’s aan bod komen.

Gas op sales

Bedrijfswagen trainingen

Bedrijfswagens verkopen is een vak apart, de behoeftes van zakelijke klanten zijn anders, de gesprekken met ondernemers gaan meer over de perfecte oplossing voor deze klant.

Meedenken in mobiliteitsoplossingen en goed advies zijn cruciaal bij de verkoop van bedrijfswagens.

De taal van de klant leren spreken

Als accountmanager of salesmedewerker moet je de taal van de klant kunnen spreken, vertrouwen en expertise kunnen bieden en een kloppend verhaal kunnen bieden. Het gaat erom dat je in staat bent de productkenmerken kunt vertalen naar voordelen voor je klant. Daarvoor dien je deze kennis wel te kunnen begrijpen. Onze trainingen gaan over deze productkennis en hoe je dit toepast in je gesprekken met klanten. Van een basis training tot een training voor gevorderden bij ons kun je terecht voor het gehele aanbod! Niet uit een boekje maar direct praktisch toepasbaar

Waar bestaan onze bedrijfswagentrainingen uit?

Bij de verkoop van bedrijfswagens trainen we medewerkers op het gebied van kennis over technische onderdelen zodat ze het verhaal goed kunnen overbrengen. Tijdens onze maatwerktrainingen kunnen alle aspecten op het gebied van bedrijfsauto’s en sales aan bod komen. Deelnemers worden getraind in het bieden van bedrijfswagenadvies en mobiliteitsoplossingen. We maken de redelijk complexe wet- en regelgeving rondom bedrijfswagens inzichtelijk en leren praktijkgericht op een eenvoudige manier het gesprek met de klant aan te gaan.

Voor wie?

Onze maatwerk bedrijfswagentrainingen worden afgestemd op de trainingsbehoeften van verkoopadviseurs. De trainingen geven verkoopadviseurs inzicht in de specifieke belangen van de zakelijke doelgroep. De trainingen zijn geschikt voor salesmedewerkers en aftersalesmedewerkers die hun vaardigheden optimaal willen afstemmen op het succesvol commercieel begeleiden van ondernemers bij de aankoop van bedrijfswagens.

“De complexe materie rondom verkoop van bedrijfswagen omgezet in een praktische “doe” training” Fun om te volgen en de volgende dag meteen resultaat!”

Samen op reis?