Hospitality training

Maatwerk hospitality training voor management en medewerkers. Hospitality is de manier om je te onderscheiden. Wij helpen met trainers uit het veld.

Met hospitality creëer je je eigen fans

De kracht van Hospitality

Werken aan hospitality, ofwel gastbeleving is nooit af. Het is iedere dag samen keihard werken met je team om de beleving van de huidige veeleisende klant bijzonder te maken.

Is het een kunst om van iedere klant jouw gast te maken? Om zijn of haar verwachtingen te overtreffen door een warm welkom en oprechte aandacht? Nee, het is geen kunst, maar met de juiste mindset gewoon doen.

Stel jezelf eens de vraag; zou jij klant bij jezelf willen zijn?

Samen met jouw team van medewerkers zetten wij de kracht van hospitality om in meerwaarde voor jouw organisatie, met als resultaat dat:

  • Klantevredenheid stijgt
  • Herhaalbezoek toeneemt
  • Klanten meer besteden
  • Medewerkerstevredenheid stijgt

Met onze Hospitality training maak je ambassadeurs van je medewerkers en van je klanten fans die graag terugkomen. Wil je ook weten hoe wij dat doen? Praat met ons over jouw uitdaging en we vertellen je graag meer!

Voor wie?

Van advocatenkantoor tot zorgverlener, van autobedrijf tot horeca en retail. Elke organisatie maakt met een eigen klantgerichte, gastvrije en cliëntvriendelijke mindset het verschil. En daarom trekken we hiervoor niet een standaard aanpak van de plank. Wij houden van een praktijkgerichte aanpak, waarbij individuele doelstellingen en gewenste resultaten centraal staan.

“De passie en expertise voor hospitality die jij uitstraalt, stimuleren mij om het voor mijn klanten nog beter te willen doen.”

Samen op reis?