Hospitality training

Maatwerk hospitality training voor management en medewerkers. Hospitality is de manier om je te onderscheiden. Wij helpen met trainers uit het veld.

De kracht van hospitality

“Wat ons betreft is Hospitality een werkwoord”

Werken aan hospitality, ofwel gastvrijheid is nooit af. Het is iedere dag samen keihard werken om te voldoen aan de wens van de huidige veeleisende klant. Die zich gehoord en begrepen wil voelen door medewerkers die vanuit oprechte belangstelling het beste willen bieden.

Dankzij onze jarenlange hospitality ervaring zijn wij in staat om de klantbeleving van jouw organisatie verder te helpen ontwikkelen tot een onderscheidende meerwaarde voor jouw klanten.

Onze trainingen hebben door de inzet van onze expertise en praktijkgerichte aanpak bij verschillende organisaties bijgedragen aan hogere NPS-scores op klanttevredenheid en aanbeveling. Dat is geen doel op zich, maar wel een mooie graadmeter van behaald succes.

Onze klanten waarderen onze maatwerk trainingen vanwege onze anders dan anders aanpak. Om de opleidingsvraag exact in kaart te krijgen, kijken we vooraf aan de training mee in de praktijk van de organisatie. Na de training helpen we met coaching on-the-job om de impact van de training maximaal te maken.

Nieuwsgierig welke meerwaarde wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Dan nodigen wij jou van harte uit om een afspraak met ons te maken en vertellen wij jou graag meer.

Voor wie?

Wij hebben in veel branches ervaring zoals retail, zorg, dienstverlening, horeca en automotive. Wij zijn dé partner van iedere organisatie die aan de slag wil om uit klantbeleving meer te halen dan alleen klanttevredenheid.

In onze trainingen laten we ervaren hoe management en medewerkers samen kunnen bouwen aan vertrouwde klantrelaties waaruit transacties voortvloeien.

“De passie en expertise voor hospitality die jij uitstraalt, stimuleren mij om het voor mijn klanten nog beter te willen doen.”

Samen op reis?

13 + 6 =