Accountmanagement trainingen

Van accountmanager naar oplossingsgerichte expert? Maatwerk trainingen. Sales, persoonlijke ontwikkeling, leiderschap.

De transitie naar Accountmanagement 2.0

Accountmanagement trainingen

Accountmanagement betekent in een goed Hollands woord ‘relatiebeheer’ en de kern hiervan is samenwerking.

Naast een goede kennis van de markt, is omgang met mensen de kern van de functie. Dat betekent dat een accountmanager tegenwoordig veel ballen in de lucht moet kunnen houden. Met onze training en coaching helpen wij jou daarbij.

Het gaat er om dat je al die vaardigheden die essentieel zijn voor een effectief accountmanagement verder ontwikkelt: strategisch handelen, verkoop- en besluitvaardigheid, gesprekstechnieken en klantbenadering. Maar vooral ook de wijze waarop jij jezelf als relatiebeheerder profileert. In het echt en op Social Media. Denk bij dat laatste vooral aan LinkedIn. Tegenwoordig dé manier om jouw relaties online te onderhouden en vooral ook om nieuwe contacten te leggen.

Kortom alle vaardigheden die je anno nu nodig hebt om voor jouw relaties van échte toegevoegde waarde te zijn.

Wil je ook weten hoe wij dat doen? Praat met ons over de uitdaging en samen komen we tot een krachtige, tailormade training.

Voor wie?

Met onze maatwerktrainingen worden accountmanagers getraind in het vergroten van kennis en zelfverzekerdheid. Hierdoor worden strategieën helder gemaakt die belangrijk zijn om optimaal en succesvol te kunnen handelen bij het bouwen aan langdurige relaties.

“Door de kennis die ik tijdens het accountmanagers-traject heb opgedaan, heb ik mijn eigen aanpak ontwikkeld en verkoop ik nu makkelijker.”

Samen op reis?

11 + 2 =