Accountmanagement trainingen

Van accountmanager naar oplossingsgerichte expert?

Terug naar de kern van de functie

Accountmanagement trainingen

Accountmanagement betekent in een goed Hollands woord ‘relatiebeheer’ en de kern hiervan ben jij. 

Weet jij nog de werkelijke betekenis en bedoeling van accountmanagement? Is het de afgelopen jaren niet steeds meer een containerbegrip geworden? Zonde, want het gaat hier wel om cruciale werkzaamheden die een commercieel bedrijf hard nodig heeft.

Daarom gaan we met jou terug naar de kern van jouw functie als accountmanager.

 Accountmanagement is in de basis ‘gewoon’ relatiebeheer. Je zorgt ervoor dat de klant krijgt wat hij wil en dat jouw bedrijf de afspraken nakomt. De béste Accountmanagers zetten nét dat ene stapje extra. Je verrast bestaande klanten en weet prospects aan je te binden door je buitengewone aanpak.

Wat je hiervoor nodig hebt, is product- en marktkennis én de juiste persoonlijke en commerciële vaardigheden. Dat is waar het uiteindelijk om draait. Na onze training Accountmanagement heb jij alle kenmerken van een échte accountmanager ontwikkeld:

  • Jouw communicatieve vaardigheden en zelfvertrouwen
  • Jouw lef en doorzettingsvermogen om nieuwe klanten te zoeken
  • Jouw kennis van het product en de markt
  • Jouw onderhandelingstechnieken

Met jouw eigen manier van werken val je niet alleen binnen jouw bedrijf op, maar ben je vooral meer zichtbaar geworden voor relaties en nieuwe klanten!

Wil je ook weten hoe wij dat doen? Praat met ons over jouw uitdaging en we vertellen je graag meer!

Voor wie?

Deze training is geschikt voor alle (startende) accountmanagers die het graag nét even anders willen doen om bij hun klanten in beeld te blijven en bij nieuwe klanten in beeld te komen. En omdat ieder bedrijf en ieder persoon anders is, trekken we hiervoor niet een standaard aanpak van de plank. Wij houden van een praktijkgerichte aanpak, waarbij individuele doelstellingen en gewenste resultaten centraal staan.

“Door de kennis die ik tijdens het accountmanagers-traject heb opgedaan, heb ik mijn eigen aanpak ontwikkeld en verkoop ik nu makkelijker.”

Samen op reis?