Team

Wij stellen ons graag aan jou voor zowel online als offline

Begeleiders in transformatie

Team In Serious Business 

Samenwerken met In Serious Business is een beleving. We willen inspireren en uitdagen. Met inzet van de juiste kennis, inspirerende hulpmiddelen en de modernste en slimste technologie zijn In Serious Business programma’s een aangename uitdaging voor iedere deelnemer. Als team van trainers inspireren wij elkaar tot creatieve en innovatieve werkvormen en leermiddelen.

Naast het trainen bieden wij ook volledige administratieve ondersteuning aan bij diverse trainingstrajecten. Wij nemen graag verschillende taken uit handen zodat jij meer tijd overhoudt voor je corebusiness en ondertussen zeker weet dat ook alle administratieve zaken goed geregeld zijn.

Deze samenwerking van talenten maakt In Serious Business in een breed speelveld  een full-service trainingsbureau.

Dick van den Burg

Results, straight up

“Dick beweegt zich voort in alles waar wielen onder zitten. Op de motor, in auto’s, elektrisch en ’ traditioneel’. Die beweging brengt altijd een glimlach! En die beweging kenmerkt hem ook in de passie voor training geven; mensen in beweging brengen op eigen kracht!”

Roland Hagenbeek

Mensen bewegen organisaties

“In de platenwinkel is Roland helemaal in z’n element wanneer hij in het enorme aanbod aan vinyl die ene LP in die ene muziekstijl vindt.

Ook voor de groep of individueel, weet hij als trainer het beste naar boven te halen. Dat doet hij met zijn eigen stijl, vaak vol gas en met humor en passie!”

Maarten Bos

It’s more fun to be a pirate than to join the navy

“Alles met passie! Passie voor het trainersvak, Passie voor zijn familie en kinderen, Passie voor terreinrijden met zijn Jeep en altijd met een gezonde dosis humor en een tikkie piraat in zijn aanpak!”

Wijnand Beemster

Alleen ga je harder, samen kom je verder!

Teamwork is waar het bij Wijnand om draait! In zijn vrije tijd samen aan de slag met zijn Mechelse Herder en tijdens zijn praktische trainingen doelgericht samenwerken met deelnemers. Zijn aanstekelijke enthousiasme, nuchtere kijk en humor brengt deelnemers en organisaties in beweging. Samen op weg naar resultaat!

Serious Partner worden?

Doe jij wat je het liefste doet in je werk….

en wil je dat plezier delen?

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Lees meer

Zoek je voortdurend naar toepassingsmogelijkheden van nieuwe technologie in je werk, maar heb je behoefte om hierin samen te werken? Of heb je op een ander vlak behoefte aan collegiale samenwerking?

Laat ons dat weten. Wij zoeken zelfstandige professionals die als Serious Partner aan willen sluiten bij In Serious Business.

Meer informatie

Samen op reis?