info@inseriousbusiness.com

OVER ONS

Onderscheidend resultaat met onderscheidende trainingen

ONDERSCHEIDENDE TRAININGEN

met onderscheidend resultaat

‘ALLEEN GA JE HARDER,
SAMEN KOM JE VERDER!’

In Serious Business is een trainerscollectief van mensen met jarenlang veldwerk en een solide achtergrond en in de automotive en hospitality branche.

We weten waar we over praten en maken maatwerk programma’s waarin we onderdeel worden van de groep en we mensen écht bereiken en motiveren. We maken het verschil voor medewerkers in alle lagen van de organisatie, we helpen ze groeien met de persoonlijke- en teamdoelstellingen.

Ook kijken we, vanuit ons trainerscollectief, met afstand naar vraagstukken. Dit levert een frisse blik op die terug te zien is in onze voorstellen en manier van trainen.

Onderscheidende trainingen met onderscheidend resultaat.

DICK VAN DEN BURG

‘Results, straight up’

Dick beweegt zich voort in alles waar wielen onder zitten. Op de motor, in auto’s, electrisch en ‘traditioneel’. Die beweging brengt altijd een glimlach! En het kenmerkt hem ook in de passie voor training geven, hij brengt mensen op eigen kracht in beweging!

MAARTEN BOS

‘It’s more fun to be a pirate than to join the navy’

Maarten = passie! Passie voor zijn familie en kinderen. Passie voor auto’s, hij mag graag rondtouren in zijn Morgan. En natuurlijk passie voor het trainingsvak, met een gezonde dosis humor en een tikkie piraat in zijn aanpak!

ROLAND HAGENBEEK

‘Mensen bewegen organisaties’

In de platenwinkel is Roland helemaal in zijn element. In het enorme aanbod weet hij altijd die ene unieke LP te vinden. Ook voor de groep weet hij als trainer het beste naar boven te halen. Dat doet hij in zijn eigen stijl, vol gas waar het nodig is en met humor en passie!

WIJNAND BEEMSTER

‘Alleen ga je harder, samen kom je verder!’

Teamwork is waar het bij Wijnand om draait! In zijn vrije tijd samen aan de slag met zijn Mechelse herder en tijdens zijn trainingen werkt hij, met zijn aanstekelijke enthousiasme, nuchtere kijk en humor, samen met de groep aan een doelgericht resultaat!

VERDIEPING KOMT VÓÓR DE OPLOSSING

We begrijpen dat een copy-paste training niet tot de kern van de zaak komt. Dus vragen we dóór en ontwikkelen we maatwerk. De fun-factor wordt niet vergeten, met verrassende belevingen en prettige leerervaringen voelen mensen zich vrij om te verbeteren. Door praktijkvoorbeelden, creatieve ervaringsopdrachten en slimme leermethoden in te zetten halen we maximaal rendement uit de training.

We helpen jouw team doelen te bereiken en zichzelf te overtreffen.

WAAROM?

Mensen uitdagen om uit te blinken in het creëren van fans

WIE?

Een groep creatieve
ervaren trainers.

HOE?

Inspireren door een onderscheidende en verbindende beleving.

WAT?

Groei versnellen op persoonlijk-, leidinggevend- of commercieel niveau met high impact trainingen die het verschil maken.

Wil je ook weten hoe wij dat doen? Praat met ons over
jouw uitdaging en we vertellen je graag meer!

BEGELEIDERS IN TRANSFORMATIE

Team In Serious Business

Samenwerken met In Serious Business is een beleving. We dagen uit en inspireren. Met inzet van onze ervaring, de juiste kennis, inspirerende hulpmiddelen en de modernste en slimste leermethoden zijn onze maatwerkprogramma’s een aangename uitdaging voor iedere deelnemer. Als team van trainers inspireren wij elkaar tot creatieve en innovatieve werkvormen en leermiddelen.

Naast onze trainingen bieden we ook volledige administratieve ondersteuning bij onze trainingstrajecten. Door deze taken ook bij ons neer te leggen houdt de opdrachtgever meer tijd over voor zijn corebusiness.

Deze samenwerking van talenten maakt ons een full-service trainingsbureau in een breed speelveld. Wil je ook weten hoe? Praat met ons over jouw uitdaging en we vertellen je graag meer!

SERIOUS PARTNER
WORDEN?

Je als trainer aansluiten bij ons trainerscollectief? Wij staan open voor samenwerking met zelfstandige professionals die als Serious Partner aan willen sluiten bij In Serious Business.