Over ons

Groei versnellen op persoonlijk-, leidinggevend-, of commercieel niveau? High impact & fun, maatwerk trainingen door trainers die uw branche kennen.

Onderscheidende trainingen

‘What the average call excellent, the excellent call average’

In 2013 startten de oprichters Maarten en Dick met de visie dat we met onderscheidende trainingen onderscheidend resultaat boeken. Dat resultaat bleken we in de praktijk inderdaad te boeken. En al snel daarna ontstond In Serious Business. Een trainerscollectief dat bestaat uit trainers die jarenlang veldwerk hebben verricht binnen automotive en de hospitality branche. Samen willen we hét verschil maken voor medewerkers in alle lagen van de organisatie, ze te helpen groeien met als doel het behalen van persoonlijke- en teamdoelstellingen.

Maatwerk

Focus

Verdieping komt vóór de oplossing. Bij In Serious Business begrijpen we dat je met een copy-paste training niet tot de kern van de zaak komt. Dus vragen we dóór en komen we met een maatwerk voorstel. Hierbij wordt de fun factor niet vergeten. We zorgen voor verrassende belevingen waardoor prettige leerervaringen ontstaan waarbij mensen zich vrij voelen te verbeteren. We maken gebruik van praktijkvoorbeelden, ervaringsopdrachten en slimme leermethoden waardoor de intensiteit en rendement van de training maximaal wordt.

Waarom

Mensen uitdagen om te excelleren. Medewerkers die fans creëren

Hoe

Inspireren door een onderscheidende beleving die verbindt.

 

Wie

We zijn een groep creatieve, agile regisseurs in leerervaring.

 

Wat

Oplossingen die het verschil maken. Brains en beleving samenbrengen.

Samen op reis?