info@inseriousbusiness.com

Social Selling

Social selling is de kunst om klanten online naar jou toe te laten komen. Met de toepassing van Social Selling draai je in feite het traditionele verkoopproces om en wordt het gemakkelijker je doelgroep voor een afspraak te benaderen.

Laat de klant naar jou toekomen

Je kunt de telefoon pakken of bij een bedrijf naar binnen lopen. Prima methoden, vooral ook blijven doen! Maar er is ook nog een manier om 24/7 zichtbaar te zijn voor relaties en nieuwe klanten: ‘Social Selling’.

Vrij vertaald is social selling de kunst om (nieuwe) klanten online naar jou toe te laten komen. Daarbij maak je gebruik van de beste zakelijke social media, waarvan LinkedIn het meest gebruikte zakelijke platform is.

Hoe zichtbaar ben jij op social media en kun je hier überhaupt wel gevonden worden? En herkent jouw netwerk je expertise? Met andere woorden, hoe is het online met jouw ‘personal brand’ gesteld? Ontwikkel in onze training je online profiel en leer het beheren!

Wij helpen jou met toepassing van Social Selling het traditionele verkoopproces om te draaien, zodat het gemakkelijker wordt om in contact te komen met nieuwe klanten.

Wil je ook weten hoe wij dat doen? Praat met ons over jouw uitdaging en we vertellen je graag meer!

Resultaat:

Je maakt of optimaliseert tijdens de training je eigen profiel en leert deze goed te beheren:

  • Je wordt eenvoudig gevonden door potentiële klanten
  • Je content biedt toegevoegde waarde voor relaties en nieuwe klanten
  • Je online netwerk breidt zich uit met nuttige contacten
  • Je bereikt de juiste personen met jouw aanbod

Voor wie:

Verkoopadviseur, accountmanager of directeur/eigenaar. Wat je functie ook is, voor iedereen die op eigentijdse wijze commerciële kansen wil vinden en benutten is onze training Social Selling een absolute must! Wij houden van een praktijkgerichte aanpak, waarbij individuele doelstellingen en gewenste resultaten centraal staan.

“De mogelijkheden met LinkedIn die je me liet zien waren echt een openbaring. Ik ga direct aan de slag!”