info@inseriousbusiness.com

Sales

Klantgericht denken en doen is een van de belangrijkste leerdoelen van onze salestrainingen.

VERKOOP GEEN KORTING MAAR MEERWAARDE!

De rol van de verkoper heeft een ingrijpende transformatie ondergaan: van pure verkoop naar het adviseren en overtreffen van klantverwachtingen.

Vandaag de dag is de klant vaak al goed geïnformeerd en verwacht meer van jou dan een standaard verkoopgesprek. Jij helpt ze met een persoonlijke aanpak de juiste keuze te maken.

Wat wil mijn klant?
Natuurlijk is productkennis belangrijk, maar is dat nog steeds het belangrijkste? Gaat het er juist niet meer om dat jij in staat bent om de klant ervan te overtuigen bij jou te kopen en nergens anders?

Klantbeleving beïnvloeden
Het brein is de motor achter gedrag, gewoontes en houding. Het brein is trainbaar, leerbaar en in staat tot veel meer dan we in eerste instantie aannamen. Neuromarketing houdt zich bezig met de biologische kant van dingen kopen. In onze trainingen met betrekking tot klantbeleving en de beïnvloeding hiervan, gaan we dieper in op de fascinerende inzichten die de neurowetenschap ons geeft.

Kortom, klantgericht denken, maar vooral doen! Dat is wat onze salestrainingen zo kenmerkt.

Wil je ook weten hoe? Praat met ons over jouw uitdaging en we vertellen je graag meer!

Resultaat:

Je ontwikkelt je talenten:

• Jouw communicatieve vaardigheden en zelfvertrouwen
• Jouw creativiteit in het ‘denken in oplossingen’
• Jouw kennis en toepassing van de meerwaarde van jouw bedrijf
• Jouw invloed op een optimale klantbeleving

Voor wie:

Deze trainingen zijn bedoeld voor iedereen die zich wil ontwikkelen in zijn of haar functie als verkoopadviseur. Starters, maar vooral ook de ‘ervaren rot’. En omdat ieder bedrijf en ieder persoon anders is, creëren we een maatwerk training met een praktijkgerichte aanpak, waarbij individuele doelstellingen en gewenste resultaten centraal staan.

“De training en de manier waarop jij ons met al je enthousiasme hebt getraind, hebben mij absoluut een betere verkoper gemaakt.”