info@inseriousbusiness.com

Reviews

Wij kunnen je vertellen hoe
geweldig we zijn
, maar onze klanten
kunnen dat nog veel beter (en geloofwaardiger!)

Reviews

Wij kunnen je vertellen hoe
geweldig we zijn
, maar onze klanten
kunnen dat nog veel beter (en geloofwaardiger!)

onze Klanten

We zijn trots dat we mogen samenwerken met fantastische opdrachtgevers. In nauwe samenwerking en afstemming komen we steeds tot een passende oplossing!

Voor het informeren van onze klanten over de ontwikkelen in de autobranche waaronder EV, zochten we een professionele organisatie die op een interactieve, positieve en toekomstgerichte wijze deze informatie konden overbrengen. Vanaf 2020 hebben we dit samen met ISB opgepakt en worden jaarlijks tientallen klanten succesvol getraind. Maar ook voor een commerciële baliemedewerkers training werken we inmiddels succesvol met het team van In Serious Business. Altijd enthousiast, gedragen en een goed inhoudelijk verhaal.

Ivar Camps
Marketing Manager, Alliance Automotive Group

De trainers van ISB zorgen altijd voor maatwerktrainingen vanaf de zorgvuldige voorbereiding tot en met de terugkoppeling.
Zeer actuele detailkennis geeft een extra dimensie aan de trainingen waarbij de toegankelijkheid van de trainers hoog in het vaandel staat.
Alert op de individuele deelnemers en op de groepsdynamiek, met een uitstekende balans tussen prikkelen en humor.
De deelnemers komen enthousiast met de juiste handvaten uit de training, niet soms maar altijd.
ISB levert geen cursussen maar praktijkgerichte trainingen, dat maakt het verschil.

Marco Ligtelijn
Directeur Renault/Dacia/ICT/HR, Zeeuw & Zeeuw

ISB laat zien dat ze de business serieus nemen, waarbij er gelukkig ook een flinke portie plezier zit in de trainingen die gegeven worden. Dat geeft betrokkenheid en inspiratie. Wij hebben een groep collega’s getraind op de enorme ontwikkelingen op het gebied van elektrisch vervoer en we hebben een groep getraind op het werkveld van “grijs kenteken vervoer”.

Alle deelnemers zijn enthousiast over de energie waarmee de trainingen gegeven worden en onder de indruk van de kennis over het onderwerp. Er wordt rekening gehouden met de diverse behoeften aan kennis binnen het team, er is veel aandacht voor de vragen van de deelnemers zonder dat de rode draad van de training uit het oog wordt verloren. Iedere collega wordt zo betrokken en gehoord. Waardevolle trainingen met blijvend resultaat.

Berend Hasselman
Manager Operations, Hiltermann Lease


De heren van In Serious Business zijn stuk voor stuk professioneel, kundig en betrouwbaar, het is altijd prettig sparren en samenwerken! Ze sluiten goed aan op onze business, kernwaarden en onze manier van werken. Onder andere op het gebied van leiderschap, teambuilding, bedrijfswagens en klantgerichtheid verzorgen ze voor ons een breed scala aan trainingen, updates, webinars en kennissessies. 

Daarnaast maken we, ter ondersteuning, gebruik van de backoffice van ISB. Ook dat is altijd fijn en snel schakelen!

Sophie Lier
Opleidingsadviseur, Van Mossel Automotive Group

InSeriousBusiness heeft ons geholpen om onze huidige processen verder te optimaliseren en kritisch te benaderen. Met gevoel voor de dagelijkse praktijk wordt samen gekeken om jezelf uit te dagen het elke dag een beetje beter te doen.

Martijn Boekhorst
Autoschade Boekhorst

Passie, kennis en plezier komen samen bij ISB, geen standaard formats maar maatwerk zorgt ervoor dat de kennisoverdracht maximaal is. Dat zorgt ervoor dat ik als opdrachtgever maximaal ontzorgd wordt en altijd kan uitgaan van hoge opkomst bij de trainingen van AIXAM Nederland. Een echte aanrader dus.

Edwin van Isselt
Country Sales manager, AIXAM MEGA Nederland BV
Een greep uit de partners waarmee we samenwerken
wat DEELNEMERS zeggen
In Serious Business
4.8
Based on 20 reviews
powered by Google
P dGP dG
19:43 13 Nov 23
Uitstekende ervaring gehad met EV training
Kaal BuunkKaal Buunk
07:11 25 Sep 23
Afgelopen woensdag een training gehad van D. van den Burg over merkbeleving voor Aixam brommobielen. Het was interessant, goede uitleg en een leerzame training! Dank je wel. Groet, Angela (Brommobiel Showroom - Aixam Duiven)
A BA B
18:44 13 Jul 23
Trainingen van deze heren zijn perfect.Ze brengen het op een leuke en leerzame manier.Een echte aanrader als je een trainer zoekt.
Brent VertommenBrent Vertommen
09:15 01 Jul 23
D-Sire training gehad voor Renault. Leuke trainers, weten echt hoe je op een leuke manier kan leren! In het overal was de training erg goed geregeld.
Peter van DalenPeter van Dalen
05:05 07 Jun 23
Mede dankzij de inspirerende begeleiding van Roland Hagenbeek vandaag het Renault Pro+ certificaat behaald. Bedankt Roland, never a dull moment!
Robert StempherRobert Stempher
07:18 26 Feb 23
Meerdere training dagen gehad. Waarbij persoonlijke ontwikkeling en aansturen van je team de belangrijkste punten waren. Training als zeer goed en professioneel ervaren. ook de contactmomenten op de vestiging waren een goed idee en als zeer positief ervaren. Al met al erg veel geleerd over aansturing van mijn team en omgaan met verschillende persoonlijkheden binnen het team.
Fred BreijderFred Breijder
13:12 21 Feb 23
In Serious Business heeft door middel van coaching gesprekken trainingsdagen veel voor mij betekend. Het heeft hiermee een zeer positief effect gehad op mijn dagelijkse werkzaamheden als leidinggevende.Er werd goed gekeken naar de ontwikkelingspunten in de werksituatie en naar mijn eigen ontwikkelingspunten, waardoor het eindresultaat erg ‘personalized’ is.
J. SmeltinkJ. Smeltink
12:36 12 Dec 19
Samen met Jean Marc van Inserious Business heb ik( eigenaar van Stadshotel Doesburg) 2 trainingsdagen georganiseerd voor mijn medewerkers. De voorbereiding was gedegen, de bijeenkomsten zelf plezierig en het resultaat ( in klinkende munt) maakte alles tot een geslaagd project voor ons allemaal.
js_loader

Groei versnellen op persoonlijk-, leidinggevend-, of commercieel niveau?

High impact & fun, maatwerk trainingen
door trainers die jouw branche kennen.