info@inseriousbusiness.com

Pitstop

Wil je de productiviteit en de communicatie binnen je (auto-)bedrijf naar een hoger niveau tillen en tegelijkertijd voortdurend je klantretentie significant verbeteren? Ons op maat gemaakte programma, op basis van kaizen (continu verbeteren), is speciaal ontwikkeld voor en door professionals uit de autobranche en biedt hiervoor de perfecte oplossing!

exclleer je autobedrijf

Een efficiëntere werkwijze zorgt niet alleen goed voor snellere en betere service, het verhoogt ook de tevredenheid en loyaliteit van je medewerkers en klanten. 

Onze aanpak

 1. Nulmeting
  Tijdens de nulmeting nemen we letterlijk een kijkje in jullie keuken en ontdekken we de verbeterpunten. Interviews, multi moment opname en foto’s vormen de basis van het verbetervoorstel. We bekijken de processen en werkwijzen om te ontdekken waar winst te behalen valt.
 2. Implementatie van verbeteringen
  Tijd voor de volgende stap! Zijn de verbetervoorstellen in kaart dan bespreken we samen hoe we deze het beste duurzaam kunnen implementeren.
 3. Eén meting
  Nu is het tijd de behaalde resultaten in beeld te brengen door de stappen van de nulmeting te herhalen. Op die manier kunnen we de resultaten van de nul- en éen meting naast elkaar zetten waardoor de behaalde resultaten in beeld worden gebracht. Samen met de eventuele nog verder te ontwikkelen verbeteringen.


We pakken het bedrijf breed aan:

Optimalisatie van Interne Processen:
Door te focussen op de werkplaatsplanning, visual management en interne processen van verschillende afdelingen en hier samen verbeteringen in aan te brengen zorgen we voor een aanzienlijke toename in efficiëntie en productieve werkuren.

Intensieve Samenwerking:
Ons programma legt sterk de nadruk op de samenwerking tussen de verkoopafdeling, de werkplaats en alle ondersteunende teams binnen het autobedrijf.

Versterking van de Teamgeest:
Door ervaringen uit te wisselen en gezamenlijk aan de slag te gaan met het verbeteren van processen, bouwen teams aan een sterkere onderlinge band en teamgeest waarbij de klant centraal staat.

Persoonlijke Ontwikkeling:
Deelnemers krijgen de kans om hun eigen vaardigheden, houding en gedrag te ontwikkelen, wat bijdraagt aan persoonlijke en professionele groei.

We helpen je graag de weg vrij te maken voor een succesvoller en efficiënter autobedrijf. Start de motor van je succes en vraag een gesprek aan!

Resultaat:

 • blijvend efficiënt werkende afdelingen

 • meer rendement

 • snellere en betere service

 • meer tevreden en loyale klanten

 • gemotiveerde en loyale medewerkers

Voor wie:

De Pitstop is geschikt voor ieder bedrijf in de autobranche dat continu verbeteringen wil maken in efficiency, service en klantretentie. Laat al je medewerkers écht samenwerken voor een optimaal bedrijfsresultaat.

"Tevreden medewerkers zorgen voor zeer tevreden klanten, dat is na dit traject en door onze borging duidelijk te merken!"