info@inseriousbusiness.com

modelintroducties

Onze modelintroducties zijn een belevenis! We helpen jouw salesmedewerkers het verkoopverhaal over het nieuwe model (bedrijfs-)auto kloppend, overtuigend en interessant te maken.

een memorabele ervaring die mensen raakt

De introductie van een nieuw model is het uitgesproken moment om jouw verkopers te enthousiasmeren en de trots voor het merk en het model te laten voelen. Wij praten daarom niet over een training maar over een beleving!

Bij ons draait het om ervaren, beleven én winnen. Passie, interactie, competitie, ervaringen uitwisselen en niet te vergeten een hoge fun-factor staan centraal. Dit zorgt voor een heel hoog attentieniveau bij de deelnemers. Hoe meer enthousiasme bij de deelnemers hoe vaker dit met trots en passie wordt gedeeld met de klant maar ook in het dagelijks leven.

Hoe creëren we de juiste beleving? Daar gaan we in een maatwerk programma mee aan slag.
Voor de introductie van een nieuw model bedenken wij creatieve en passende werkvormen. Dit kan variëren van interactieve workshops en teambuildingsactiviteiten tot Ai en virtual reality-ervaringen en dynamische presentaties. Alles is erop gericht om de introductie tot een unieke beleving te maken waarna de deelnemers direct vol enthousiasme aan de slag kunnen.

Wil je meer weten? Praat met ons over jouw uitdaging en we vertellen je graag meer!

Resultaat:

Het resultaat is afhankelijk van de behoefte van de klant. We zorgen er altijd voor dat deelnemers alles met trots en passie delen, met de klant maar ook in het dagelijks leven.

Voor wie:

Een modelintroductie geeft verkopers, verkoopmanagers, service adviseurs en after sales managers handvatten in de vorm van kennis, kunde, gesprekstechnieken maar vooral een beleving waardoor trots en passie kan worden ingezet om het nieuwe model op een succesvolle manier te introduceren.

“Ik wist al dat het een hele mooie nieuwe auto was maar na deze training voel ik trots en maakt het me nog enthousiaster om de auto te gaan verkopen.”