info@inseriousbusiness.com

Hospitality

Met trainers uit het veld leren je positief te onderscheiden. Wij bieden maatwerk hospitality trainingen voor management en medewerkers.

ZOU JIJ KLANT BIJ JEZELF WILLEN ZIJN?

Werken aan hospitality, oftewel gastbeleving, is nooit af. Elke dag opnieuw werk je samen met je team keihard om de ervaring van de veeleisende klant buitengewoon te maken.

Is het een kunst om van elke klant een gast te maken? Om hun verwachtingen te overtreffen met een warm welkom en oprechte aandacht? Nee, het is geen kunst. Met de juiste mindset is het gewoon doen.

Stel jezelf eens de vraag: zou jij klant bij jezelf willen zijn?

Met onze Hospitality training maak je van je medewerkers ambassadeurs en van je klanten fans die graag terugkomen. Wil je weten hoe wij dat doen? Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor jouw organisatie!

Wij geloven in een praktijkgerichte benadering, waarbij jouw specifieke doelstellingen en gewenste resultaten centraal staan. Wil je ontdekken hoe wij jouw organisatie kunnen helpen om uit te blinken in hospitality? Neem contact met ons op en laten we samen werken aan jouw succes!

Resultaat:

Samen met jouw team zetten wij de kracht van hospitality om in een meerwaarde voor jouw organisatie, met de volgende resultaten:

  • Klantevredenheid stijgt
  • Herhaalbezoeken nemen toe
  • Klanten besteden meer
  • Medewerkerstevredenheid stijgt

Voor wie:

Of je nu een advocatenkantoor, zorgverlener, autobedrijf, horecaonderneming of retailer bent, elke organisatie maakt het verschil met een eigen klantgerichte, gastvrije en cliëntvriendelijke mindset. Daarom bieden wij geen standaardoplossingen, maar een aanpak op maat.

‘De passie en expertise voor hospitality die jij uitstraalt, stimuleren mij om het voor mijn klanten nog beter te willen doen.’