Inschrijven training

ALLES WETEN OVER ELEKTRISCH RIJDEN VOOR PERSONEN- EN BEDRIJFSAUTOS?

Elektrisch rijden trainingen

“I could either watch it happen or be part of it” – Elon Musk

Er komen steeds meer voertuigen op de weg die rijden op niet fossiele brandstoffen en dat zal de komende jaren alleen maar gaan toenemen. De elektrische auto zal de komende jaren het straatbeeld gaan domineren. Als accountmanager, verkoop adviseur of service adviseur zien klanten jou als expert en zullen daarom komen met vragen rondom de elektrische auto. Na een van onderstaande trainingen ben jij goed voorbereid.

Na de training doe je het examen voor EV-Adviseur of EV-Specialist. Het examen wordt klassikaal afgenomen onder toezicht van het SVKM. Het examen is schriftelijk en bestaat uit meerkeuzevragen over je vakkennis. In totaal bestaat een volledig examen uit verschillende modules die ieder maximaal 45 minuten duren.

Wanneer je het examen met goed gevolg hebt afgelegd, ontvang je direct je certificaat en kun je jezelf gecertificeerd EV-Adviseur of EV-Specialist noemen.

Training EV-Specialist (personen- & bedrijfsauto’s)
Voor wie?

Verkoopadviseurs van personenwagens, accountmanagers van leasemaatschappijen en uiteraard iedereen die commercieel in aanraking komt met elektrische auto’s. We gaan in op het wegnemen van vooroordelen en onduidelijkheden angst rondom elektrisch rijden en trainen vaardigheden die helpen bij de uitleg wat elektrisch rijden voor een onderneming kan opleveren.

Gewenste situatie:

Iedere deelnemer is in staat om de voordelen van EV, de laadmogelijkheden, subsidieregelingen en unieke eigenschappen van de EV range te vertalen naar een concrete voorstel voor de klant. Je bent als adviseur in staat om de product USP’s te vertalen naar concrete voordelen voor de klant en ook om de specifieke EV eigenschappen (bv batterijcapaciteit en snelheid van laden) actief in te zetten in het verkoopgesprek. De klant ervaart een partner die meedenkt in oplossingen en daarbij hem het beste advies geeft. Kortom, het doel is om de adviseur de tools te geven zodat hij met vertrouwen de klant kan adviseren en op alle EV gerelateerde vragen een antwoord heeft.

Het examen:

Na de training doet u het examen voor EV-Specialist. Het examen wordt klassikaal afgenomen onder toezicht van het SVKM. Het examen is schriftelijk en bestaat uit meerkeuzevragen over uw vakkennis.

 

De drie daagse EV training in het kort:
  • Kosten per deelnemer € 995,- exclusief btw
  • Inbegrepen: lunch, lesmaterialen
  • Niet inbegrepen: examenkosten € 215,- exclusief BTW
Training EV-adviseur voor service adviseurs
Voor wie?

Service adviseurs die in aanraking komen met klanten in het bezit van een elektrische auto. We gaan in op de verschillende soorten elektrische auto’s en de vaak voorkomende technische vragen over de auto en de verschillende laadmogelijkheden.

Gewenste situatie:

Iedere deelnemer is na de training in staat om de eigenschappen en verschillen te benoemen van en tussen HEV, PHEV, BEV en FCEV. Je kunt de klant bij technische vragen over de verschillende soorten elektrische auto’s het juiste antwoord geven. Je weet wat het verschil is tussen AC en DC laden en kunt de verschillende type laadpalen benoemen en je weet de technische vragen rondom het laden goed te beantwoorden. Kortom, na de training kun je uiteenlopende technische vragen rondom elektrische auto’s van klanten goed beantwoorden.

 

De drie daagse EV training voor Service Adviseurs in het kort:
  • Kosten per deelnemer € 995,- exclusief btw
  • Inbegrepen: lunch, lesmaterialen
  • Niet inbegrepen: examenkosten €195,- exclusief BTW 

Locatie; Zeist

  • Training EV-Specialist (personen- & bedrijfsauto’s); 15 en 16 juni en terugkomdag op 24 juni
  • Training EV-adviseur voor service adviseurs; 4 en 5 mei en terugkomdag op 25 mei

Inschrijven

Samen op reis?