Inschrijven training

ALLES WETEN OVER ELEKTRISCH RIJDEN VOOR PERSONEN- EN BEDRIJFSAUTOS?

Elektrisch rijden trainingen

“I could either watch it happen or be part of it” – Elon Musk

Er komen steeds meer voertuigen op de weg die rijden op niet fossiele brandstoffen en dat zal de komende jaren alleen maar gaan toenemen. De elektrische auto speelt daarin een hoofdrol en zal het straatbeeld steeds meer gaan domineren. Als professional in de autobranche is het nu tijd om alle vragen over de elektrificatie van het wagenpark te kunnen beantwoorden en een advies te kunnen geven op basis van kennis. Na onze trainingen ben je goed voorbereid om hiermee aan de slag te gaan en het verschil te maken!

Training EV-Adviseur Expert (personen- & bedrijfsauto’s)
Voor wie?

Verkoopadviseurs van personenwagens, accountmanagers van leasemaatschappijen en uiteraard iedereen die commercieel in aanraking komt met elektrische auto’s. We gaan in op het wegnemen van vooroordelen en onduidelijkheden angst rondom elektrisch rijden en trainen vaardigheden die helpen bij de uitleg wat elektrisch rijden voor een onderneming kan opleveren.

Gewenste situatie:

Iedere deelnemer is in staat om de voordelen van EV, de laadmogelijkheden, subsidieregelingen en unieke eigenschappen van de EV range te vertalen naar een concrete voorstel voor de klant. Je bent als adviseur in staat om de product USP’s te vertalen naar concrete voordelen voor de klant en ook om de specifieke EV eigenschappen (bv batterijcapaciteit en snelheid van laden) actief in te zetten in het verkoopgesprek. De klant ervaart een partner die meedenkt in oplossingen en daarbij hem het beste advies geeft. Kortom, het doel is om de adviseur de tools te geven zodat hij met vertrouwen de klant kan adviseren en op alle EV gerelateerde vragen een antwoord heeft.

Het examen:

Na de training doe je het examen voor EV-specialist. Het examen wordt klassikaal afgenomen onder toezicht van het SVKM. Het examen is schriftelijk en bestaat uit meerkeuzevragen over je vakkennis. In totaal bestaat een volledig examen uit vier verschillende modules die ieder maximaal 45 minuten duren.

 

De drie daagse EV training in het kort:
  • Kosten per deelnemer € 995,- exclusief btw
  • Inbegrepen: lunch, lesmaterialen
  • Niet inbegrepen: examenkosten € 215,- exclusief BTW

Locatie; Nijkerk

Training EV-Adviseur Expert (personen- & bedrijfsauto’s);

  • 23, 24 mei en 8 juni 2022

Inschrijven

Samen op reis?