info@inseriousbusiness.com

elektrisch rijden

Overtuigend elektrisch rijden verkopen? Of behoefte aan een technische training? Wij bieden trainingen elektrisch rijden voor en door automotive experts.

“I could either watch it happen or be part of it” – Elon Musk

Ben jij een professional in de autobranche en wil je jouw kennis over elektrisch rijden naar een hoger niveau tillen? Onze uitgebreide training biedt jou de perfecte gelegenheid om alles te leren over de transitie van auto’s met verbrandingsmotoren naar waterstof- en batterij-elektrische voertuigen. Maak jezelf onmisbaar voor jouw klanten en begeleid hen met vertrouwen naar de toekomst van mobiliteit. Wat ga je leren?

Diepgaande Kennis
Begrijp de technologieën achter waterstof- en batterij-elektrische voertuigen. Leer hoe deze aandrijfsystemen werken, voor- en nadelen, en hoe ze zich verhouden tot traditionele verbrandingsmotoren.

Praktische Inzichten
Ontdek de praktische aspecten van elektrisch rijden. Van laadinfrastructuur en actieradius tot onderhoud en gebruikskosten, je krijgt alle informatie die je nodig hebt om je klanten volledig te informeren en te overtuigen.

Wet- en Regelgeving
Blijf up-to-date met de nieuwste wet- en regelgeving rond elektrisch rijden. Leer alles over subsidies, belastingvoordelen en milieuwetgeving, allemaal van invloed op de aankoop en het gebruik van elektrische voertuigen.

Verkoopvaardigheden
Verbeter verkooptechnieken, speciaal gericht op elektrische voertuigen. Ontwikkel vaardigheden om de voordelen van waterstof- en batterij-elektrische auto’s effectief te communiceren en potentiële bezwaren van klanten te weerleggen.

De EV trainingen van In Serious Business worden op maat ontwikkeld en zijn voor iedereen die zich die zich wil bekwamen in het verkopen van EV-voertuigen. Meer weten? Neem contact op!

Resultaat:

  • Word een expert in de nieuwste ontwikkelingen binnen de autobranche.
  • Help je klanten met vertrouwen de juiste keuze te maken.
  • Blijf voorop lopen in de snel veranderende markt van elektrische mobiliteit.
  • Positioneer jezelf en je bedrijf als voorloper in duurzame mobiliteit.


Met deze training ben je beter uitgerust om je klanten te begeleiden bij de overstap naar elektrisch rijden. Je zult niet alleen technische expertise verwerven, maar ook leren hoe je die kennis op een overtuigende manier kunt overbrengen. Dit maakt jou een onmisbare adviseur voor je klanten en een waardevolle kracht binnen jouw organisatie.

Voor wie:

Verkoopadviseurs personen- en bedrijfswagens, accountmanagers van leasemaatschappijen en uiteraard iedereen die commercieel in aanraking komt met elektrische auto’s.

“Vanuit eigen ervaring, in normaal Nederlands en vol passie voor EV. Dat vat deze training in het kort samen.”