info@inseriousbusiness.com

coaching

Individuele coaching als kickstart of ferme doorstart. Voor managers, leidinggevenden en medewerkers. 

Verandering biedt kansen!

Verandering biedt kansen, vooral wanneer we zelf veranderen. Elk mens heeft oplossingen en potentieel in zich om uitdagingen aan te gaan en kansen te benutten. Onze inspiratie is om organisaties en mensen te helpen deze mogelijkheden te realiseren.

Onze missie is om initiatief te bevorderen en mensen te zien groeien door het bieden van inzichten en nieuwe impulsen. We coachen managers om duurzame veranderingen mogelijk te maken voor het hele team en medewerkers om nieuw gedrag effectief in de praktijk toe te passen.

We kijken naar individuele talenten en mogelijkheden en hoe deze kunnen bijdragen aan het succes van het team of de organisatie. Onze coachingtrajecten zijn gebaseerd op luisteren, observeren, reflecteren en aanmoedigen, met een gezonde dosis humor.

Waar wil je heen? Wij leiden, begeleiden en volgen. Hoe? Dat bepalen we samen. Wil je meer weten over hoe wij jouw organisatie kunnen ondersteunen met coaching? Wil je ontdekken hoe onze individuele coaching jou kan helpen om je doelen te bereiken? Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen jouw doelen bereiken!

De kracht van DISC en Drijfveren?
DISC- en Drijfveren analyse inzetten tijdens coaching helpt om inzicht te krijgen in jouw persoonlijke gedragsstijl en motieven. Je leert als het ware je eigen gebruiksaanwijzing beter kennen en daarmee ook die van de ander.
De praktische kennis die je hiermee opdoet kun je direct inzetten om nog meer succes te halen uit de samenwerking met collega’s, medewerkers en klanten. Zo ga je effectiever beïnvloeden en makkelijker je doelen behalen met medewerkers. Je helpt jezelf en anderen om meer potentieel te benutten.

Resultaat:

Onze persoonlijke coachingstrajecten leveren merkbare resultaten voor zowel individuen als organisaties. Door maatwerkplannen afgestemd op specifieke behoeften, helpen we deelnemers hun volledige potentieel te benutten.

  • Verbeterde Leiderschapskwaliteiten: Sterkere besluitvorming en communicatie resulteren in zelfverzekerde en inspirerende leiders.
  • Hogere Tevredenheid onder teamleden: Verhoogde tevredenheid en betrokkenheid creëren een positieve werkcultuur.
  • Persoonlijke Groei: Groter zelfbewustzijn en zelfvertrouwen helpen obstakels te overwinnen en doelen te behalen.

Voor wie:

Individuele coaching is de perfecte kickstart of doorstart om op een praktijkgerichte en intensieve manier persoonlijke, commerciële en vakinhoudelijke vaardigheden te ontwikkelen. Onze individuele coaching is ideaal voor:

  • Managers die leidinggeven serieus nemen en graag op een sympathieke maar doeltreffende manier gecoacht willen worden.
  • Medewerkers die de geleerde stof uit trainingen in de praktijk willen toepassen, zodat goede voornemens omgezet worden in concrete resultaten.

“Ik heb alle leerpunten genoteerd en de week erna toegepast. Dat heeft me mooie gesprekken en veel resultaat opgeleverd.”