info@inseriousbusiness.com

Bedrijfswagens

Maatwerk trainingen waarin (bedrijfswagen-) verkopers niet alleen verkoopvaardigheden perfectioneren maar ook diepgaande kennis over het product, mobiliteitsoplossingen en de regelgeving op doen.

Geef Klanten het Vertrouwen om de Juiste Keuze te Maken

In deze dynamische markt waarin bedrijfswagens de ruggengraat van vele bedrijven vormen, is het cruciaal dat verkoopadviseurs niet alleen hun verkoopvaardigheden perfectioneren, maar ook diepgaande kennis hebben van het product en de regelgeving. Om op die manier de beste mobiliteitsoplossingen te bieden. Onze maatwerktraining biedt de unieke kans om uit te blinken in de verkoop van bedrijfswagens. Wat kun je verwachten?

Verkoopvaardigheden
Ontwikkel en verfijn verkooptechnieken die bewezen effectief zijn. Leer de behoeften van de klant te analyseren en te vertalen naar concrete oplossingen. Presenteer op een overtuigende manier de voordelen van jouw bedrijfswagen.

Productkennis
Grondige kennis van het product is essentieel om vertrouwen op te bouwen. Ontdek alle ins en outs van bedrijfswagens, van brandstof opties tot laadcapaciteiten, zodat je elke vraag kunt beantwoorden en elke zorg kunt wegnemen.

Wetgeving rondom milieuzones en BPM
De regels en voorschriften rondom milieuzones en de Belasting van Personenauto’s en Motorrijwielen (BPM) veranderen voortdurend. Onze training zorgt ervoor dat je altijd up-to-date bent, zodat je klanten correct en actueel kunt adviseren om zo de beste keuze te maken.

Spreek de taal van de klant
Leer het vakjargon van de bedrijfswagenindustrie en communiceer in de taal van de klant. Laat je expertise zien en win hiermee het vertrouwen van de klant. Ook stelt het je in staat om het juiste advies aan klanten te geven over de inzet van de bedrijfswagen voor hun specifieke behoefte.

Elektrische Bedrijfswagens
Elektrische voertuigen zijn de zeer nabije toekomst. Verhoog je kennis over elektrische bedrijfswagens en ontdek hoe je de voordelen van deze milieuvriendelijke opties kunt presenteren aan klanten. Van actieradius tot laadmogelijkheden, je leert alles wat nodig is om een expert te worden.

Wil je ook weten hoe? Praat met ons over jouw uitdaging en we vertellen je graag meer!

Resultaat:

Met deze training ben je niet alleen beter voorbereid om je klanten te adviseren, maar helpt hen ook met vertrouwen de juiste keuze te maken voor de juiste bedrijfswagen.

Voor wie:

De trainingen zijn geschikt voor salesmedewerkers en aftersalesmedewerkers die hun vaardigheden optimaal willen afstemmen op het succesvol commercieel begeleiden van ondernemers bij de aankoop van bedrijfswagens.

“De complexe materie rondom verkoop van bedrijfswagen omgezet in een praktische “doe” training” Fun om te volgen en de volgende dag meteen resultaat!”