Renault

We werken al jaren samen met Renault. Op deze samenwerking zijn wij uiteraard zeer trots. Niet in de laatste plaats omdat Renault al jaren in de top van de markt meespeelt. Zowel op gebied van personenwagens als bedrijfswagens. Voor

Renault verzorgen wij…

 

Product events nieuwe stijl. Introductie van nieuwe modellen die in het teken staan van beleving en com

petitie! Deelnemers leren door zelf kennis te zoeken en toe te passen. En waarderen deze events met een 8,5 en hoger!

Commerciële trainingen. Verkopers leren steeds bij! Want de markt verandert continu. En dat vereist ook steeds aanpassing. Vandaar dat we jonge, instromende adviseurs trainen in de basisvaardigheden van het vak. Bovendien verzorgen we regelmatig trainingen voor ervaren vaklieden die op een bepaald onderwerp stappen willen maken.

Expert sessies. Kennis van producten en vooral het toepassen van die kennis is cruciaal voor de hedendaagse adviseur. In expert sessies praten we de adviseurs bij over de meest recente wijzigingen in het productgamma, én we leren ze hoe ze deze kennis snel en effectief kunnen toepassen. Voor een aantal van deze sessies werken we samen met gerenommeerde experts in diverse vakgebieden.

Training bedrijfswagen adviseurs. Voor instromende adviseurs in dit complexe vak verzorgen wij een opleidingstraject waarin kennis en vaardigheden samenkomen. De adviseur ontwikkelt zich en sluit steeds betere deals omdat deze steeds beter weet waar het verschil gemaakt wordt!

 

Paul van Welij (Manager Renault Academy) over onsPAUL VAN WELIJ:

 

“Dick en Maarten vullen elkaar goed aan. Het zijn zeer ervaren trainers waarop ik volledig kan vertrouwen. Ze kunnen goed samenwerken met andere trainers, zijn pro-actief en nemen hun eigen verantwoordelijkheid. In feite zijn ze gewoon lid van ons team.”

 

Nieuwsgierig geworden? Mail of bel dan.