The Phone House

Doorbraak realiseren in cultuur!

 

Voor The Phone House hebben we een programma geschreven om de cultuur te veranderen. In humanology phone houseplaats van een cultuur van verkopen wat gevraagd werd, een cultuur creëren van meedenken, adviseren en retail beleving creëren. In dit programma zaten o.a. deze onderdelen:

 

Strategy Theatre Xperience

Een wervelende show die op vermakelijke en confronterende wijze helder maakt welke nieuwe richting is gekozen en welke cultuur daar bij hoort. Een gemeenschappelijk vertrekpunt is een onmisbaar element in dit soort trajecten. Luchtig en toch serieus tegelijk.

 

Strategy? That’s me!

Een strategie is zinloos als mensen niet begrijpen wat ze kunnen bijdragen. In deze sessie hebben we elk teamlid gevraag concreet te maken wat zijn of haar bijdrage aan de strategie kan zijn. Wat dat oplevert en wat dat extra vraagt van de teamleden zelf.

 

Thrill sessions

Om uiteindelijk invulling te geven aan de nieuwe strategie hebben we deze sessies verzorgd op basis van vrijwillige deelname. Hierin kreeg ieder teamlid de gelegenheid om skills te verbeteren of juist goede eigenschappen beter te gaan benutten.

 

Nieuwsgierig geworden? Mail of bel dan.