New Dehli Airport


Indira Gandhi International Airport
, oorspronkelijk Palam Airport genaamd, is een vliegveld bij New Delhi, India. De luchthaven is vernoemd naar de voormalige eerste minister Indira Gandhi. Het vliegveld is het op een na drukste in India qua passagiers. Het vliegveld wordt momenteel gerund door Delhi International Airport Limited. Voor deze luchthaven verzorgen wij in nauwe samenwerking met ACTM

new dehli airport

 

Training internationale account managers. In Bahrein verzorgden wij een sessie om de internationale account managers van de luchthaven beter te helpen communiceren met de retail en hospitality outlets die zich op de luchthaven gevestigd hebben. De account managers zijn verantwoordelijk voor optimale samenwerking, hogere omzetten en om het naleven van luchthavenstandaarden.

 

Sales training voor management en verkopers. Om de teamleden van alle retail en hospitality outlets te helpen de omzetten te verhogen hebben we voor de outlet managers een training verzorgd om meer op commerciële resultaten te sturen. En voor de medewerkers in de verkoop een training in verkoopvaardigheden.

 

Nieuwsgierig geworden? Mail of bel dan.