Ford

We werken al jaren samen met Ford. Op deze samenwerking zijn wij uiteraard zeer trots. Ford is continu op zoek naar nieuwe en betere manieren om medewerkers te ontwikkelen. Zowel op gebied van personenwagens als bedrijfswagens. Voor

Ford verzorgen wij…

ford training

 

Commerciële trainingen. Verkopers leren steeds bij! Want de markt verandert continu. En dat vereist ook steeds aanpassing. Vandaar dat we adviseurs trainen in de basisvaardigheden van het vak. Bovendien verzorgen we regelmatig trainingen voor ervaren vaklieden die op een bepaald onderwerp stappen willen maken. Een voorbeeld hiervan is “All Things Digital”, een training die inspeelt op de digitalisering van de showroom.

Expert sessies. Kennis van producten en vooral het toepassen van die kennis is cruciaal voor de hedendaagse adviseur. In expert sessies praten we de adviseurs bij over de meest recente wijzigingen in het productgamma, én we leren ze hoe ze deze kennis snel en effectief kunnen toepassen. Voor een aantal van deze sessies werken we samen met gerenommeerde experts in diverse vakgebieden.

Training bedrijfswagen adviseurs. Voor ervaren adviseurs in dit complexe vak verzorgen wij Transition sessies waarin kennis en vaardigheden samenkomen. De adviseur ontwikkelt zich en verandert mee met de snel veranderende markt!

 

Lars Huisken (Ford Nederland) over ons:

ford training

“Maarten en Dick zijn laagdrempelig, bevlogen en zeer deskundig. Hun aanpak is interactief: ze zoeken samen met de cursisten naar oplossingen voor praktijkvraagstukken. Doordat deelnemers voorafgaand aan de trainingen al opdrachten krijgen, is er veel meer commitment tijdens de bijeenkomsten. Dat werkt erg goed.”

 

Nieuwsgierig geworden? Mail of bel dan.