CBRE, Premier Properties

Het beste in Hospitality!

We hebben het voorrecht om met CBRE te werken aan een bijzonder concept: Premier Properties. Kantoorpanden op de allerbeste locaties met uitzonderlijke service. Voor zowel directie, management en operationele teamleden verzorgen wij in nauwe samenwerking met onze opdrachtgever:

IMG_3730

 

Krachtig leiderschapsessies. Leiderschap is het begin om optimale beleving van hospitality te creëren. En om dit leiderschap te empoweren om dat ook werkelijkheid te maken verzorgden wij de afgelopen jaren inspirerende sessies die leiden tot concrete actie!

Hospitality trainingen. Voor de teamleden die dagelijks gasten te woord staan en verwachtingen willen overtreffen! Zowel voor receptiemedewerkers, schoonmaakmedewerkers en onderhoudsmedewerkers. Met een gevarieerd aanbod in werkvormen en gastsprekers boeien we steeds teamleden en stimuleren we de medewerkers het beste uit zichzelf te halen.

 

 

Anne-Marie van Wilsum (CBRE, Premier Property) over ons:

cbre hos

“Dick begrijpt dat mensen op verschillende manieren leren en speelt hier flexibel op in. Zijn trainingen vervelen niet. Juist omdat hij de interactie opzoekt in tegenstelling tot veel trainers die enkel zenden. Met een afwisselend, interactief en dynamisch programma blijft Dick je boeien. In slaap vallen is bij hem geen optie…! Hij weet verschillende levels binnen een organisatie te “triggeren”. Dick raakt de juiste snaar bij zowel operationele teams, management teams en directieleden. Hij is een trainer die naast je komt staan, om samen vanuit jouw visie en doelstellingen te kijken naar de (verbeter)stappen die gemaakt moeten worden om het geheel naar een hoger plan te tillen en weet dit vervolgens haarfijn te vertalen naar een constructieve training…”

 

Nieuwsgierig geworden? Mail of bel dan.