De Hospitality Experience

In een theater nemen we een team of organisatie mee in een show die over het publiek heen dendert. We vormen indrukken en verwachtingen en we behandelen de laatste trends en principes in hospitality. Na de Hospitality Experience heeft het hele publiek een vergelijkbaar referentiekader en hospitality context.

 

Voor wie is de Hospitality Experience?

Wij organiseren de Hospitality Experience voor teams en bedrijven die een serieuze stap willen zetten naar echte klantgerichtheid en gastvrijheid in hun organisatie. Voor bedrijven waar mensen in de dienstverlening het verschil (zouden moeten) maken.

 

 

Wat levert het op?

Doordat deze show met een heel team of bedrijf te beleven, onstaat een gezamenlijke basis voor ontwikkeling van gastvrijheid in je bedrijf. Bedrijven die dit al gedaan hebben zien het als een enorme boost en bron van inspiratie voor hun programma’s op gebied van klant- en gastgerichtheid. Daarnaast ben je in no time helemaal bij op gebied van kennis en inzichten in gastvrijheid en klantgerichtheid. En als we eerlijk zijn: de Hospitality Experience moet je gewoon ooit een keer ervaren hebben.

Nieuwsgierig geworden? Mail of bel dan.

 

[contact-form-7 id=”3193″ title=”cta_small”]