team in serious business
Team Trainers van In Serious Business trainers

 

Samenwerken met In Serious Business is een belevenis. Zowel voor onze klanten als voor de Serious Partners. Voor ons is leren fun en daarom zijn onze trainingen prikkelend. Met de modernste en slimste technologie zijn de programma’s een uitdaging voor iedere deelnemer. Als team van trainers inspireren wij elkaar tot creatieve en innovatieve werkvormen en leermiddelen. Deze samenwerking van talenten maakt In Serious Business een Serious Partner.

 • Wouter Tiemersma

  06-40408080

  “If it doesn’t challenge you, it doesn’t change you”

  Voor mij is het een voorrecht om mijn passie voor auto’s te kunnen combineren met het coachen en trainen van mensen.

  Ik prikkel mensen graag op een positieve manier zodat ze gaan denken in praktische en creatieve oplossingen. De kers op taart voor mij is, dat de uitdaging leidt tot een positieve en succesvolle verandering voor zowel mens als bedrijf.

   

  Bel Wouter Tiemersma voor: Automotive branche

 • Roland Hagenbeek

  06-43823791

  “Mensen bewegen organisaties”

  Ik ben wat je noemt een echte automan! Ook in de autobranche wordt het succes altijd bepaald door mensen, zij maken het verschil. Ik ben voortdurend op zoek naar manieren om mensen succesvoller te maken. Hun succes is mijn succes, een betere voldoening voor mijn werk kan ik mij niet wensen.

   

  Bel Roland Hagenbeek voor: Automotive, bedrijfswagentraining, begeleiding accountmanagers zakelijke markt.

 • Jean Marc van Grondelle

  06-13632901

  “Inspiration Moves!”

   

  Het is mijn passie om mensen in beweging te krijgen. En ze te helpen ontwikkelen.
  Tijdens mijn trainingen prikkel ik mensen en inspireer ze de verwachting van de klant en gast te overtreffen. Een win-win situatie creëren waar iedereen gelukkig van wordt; de klant, de gast, de medewerker én de opdrachtgever!
  Hospitality, klantbeleving en gastgerichtheid daar draait het voor mij om.

   

  Bel Jean Marc van Grondelle voor: Hospitality

 • Dick van den Burg

  06-29048001

  “Bedrijf is meervoud van mens!”

   

  Achterhalen wat mensen drijft in het leven is mijn kracht en passie. Hiermee help ik mensen en bedrijven hun dromen en doelen waar te maken. In trainingen leer ik mensen geen trucjes, maar inspireer ze om vanuit hun eigenheid het beste van zichzelf te geven. Als dat lukt, ben ik een gelukkig mens.

   

  Bel Dick van den Burg voor: Retail, horeca, zakelijke dienstverlening

 • Maarten Bos

  06-52747998

  “It’s more fun to be a pirate than to join the navy”

   

  Ik volg (product)ontwikkelingen in de automobiliteit op de voet, waardoor ik altijd met de meest actuele kennis werk in mijn trainingen. Niet omdat het moet, maar simpelweg omdat het mij interesseert. Mijn belangstelling voor innovatie beperkt zich niet tot de automotive sector. Ik zoek voortdurend naar technologische hulpmiddelen die onze programma’s moderner, efficiënter en leuker maken. “

   

  Bel Maarten Bos voor: Automotive branche