Met eigen ideeën en ervaringen ontwikkelden wij het innovatieve karakter van Serious Success, een nieuw begeleidingsprogramma voor accountmanagers én verkoopadviseurs.

Het traject kent een korte, flexibele looptijd, opgebouwd uit een basismodule van 6 maanden (Serious Essentials) en de mogelijkheid om deze aan te vullen met specifieke modules (Serious Blocks) van 3 maanden. Serious Success is geen onnodig lang lopend traject, dus kent een lage investering.

De inhoud van he begeleidingstraject wordt voor een deel met de deelnemers en zijn/haar leidinggevende van tevoren vastgesteld, zodat we de optimale inhoud creëren. Value for money!
 

Serious Success wordt verder gekenmerkt door:

•Inzicht in voortgang en resultaat.
•De focus op het gehele (zakelijk) verkoopproces; startend met een Plan van Aanpak tot en met relatiebeheer nà de order.
•Nieuwe leermethodiek als Virtual Classroom, zodat de deelnemer niet vaak binnen het bedrijf gemist hoeft te worden.
•Begeleiding door ervaren jobcoaches met volledige automotive-achtergrond.
 
Onze praktijkgerichte begeleiding wordt volledig op maat aangeboden. Hiervoor voorzien wij, indien gewenst, o.a. in een competentiecheck van de deelnemer, een kennistoets van het eigen product en de markt én een uitgebreide analyse van de eigen lokale zakelijke markt. Het basistraject bestaat uit een aantal trainingssessies waarin deelnemers o.a. kunnen leren van elkaars ervaringen, aangevuld met enkele individuele coachingsessies én chatsessies. Met behulp van een eigen app-groep is er altijd direct contact tussen de deelnemers en onze coaches.
 

Wil je weten wat Serious Success voor jou betekent?

Neem dan contact op met Roland Hagenbeek, bereikbaar op roland@inseriousbusiness.com of op 06-43823791.

 

Foto Rogier Rensink

Rogier Rensink (heeft deelgenomen aan Serious Success):

“Door het inschakelen van In Serious Business is ons markbewerkingstraject in een stroomversnelling geraakt. Er is meer aandacht ontstaan voor het project en door het opstellen van concrete actieplannen hebben we in een korte tijd grote stappen gemaakt. Door de prettige, persoonlijke benadering van Roland Hagenbeek was het ook nog eens een leuk traject om te doorlopen.”